DE MEEST GESTELDE VRAGEN

Bied Studio LINKSHANDIG nog andere fotografie naast productfotografie?

Ja, Studio LINKSHANDIG doet ook andere fotografie. Wij verzorgen ook sfeerfotografie voor meer beleving en 360 graden productfotografie. Maar ook voor andere fotografie mogelijkheden kunnen wij benaderd worden. We denken graag met je mee!

Fotografeert Studio LINKSHANDIG alle soorten producten?

Ja, wij fotograferen in principe alle soorten producten. Studio LINKSHANDIG is gespecialiseerd in mode en lifestyle producten. Wanneer er specifieke eisen aan een product zitten, denk aan grootte of locatie, kan dit altijd overlegd worden.

Hoelang duurt gemiddeld de hele productfotografie procedure?

Afhankelijk van het aantal producten, kunnen de foto’s de eerste dag geschoten worden en worden ze twee dagen later aangeleverd. Natuurlijk is er een uitzondering voor spoedgevallen of grotere aantallen. Altijd wordt dit vooraf in overleg afgesproken.

Waarom worden er geen prijzen op de website vermeld?

Wij vermelden geen standaard prijzen omdat er veel verschillende mogelijkheden zijn, dit verschilt per opdracht. Wij maken daarom graag vrijblijvend een offerte op maat, zodat we in overleg tot een goede prijs kunnen komen.

Hoe groot zijn de foto’s of kunnen de foto’s worden? (pixels/dpi)

De foto’s worden altijd op de hoogste kwaliteit gefotografeerd. Vervolgens kunnen wij ze in elk gewenste formaat aanleveren.

Kunnen de productfoto’s geplaatst worden op een unieke achtergrond?

Alle foto’s die door Studio LINKSHANDIG gefotografeerd worden, maken wij vrijstaand. Dit betekent dat vervolgens elke kleur/achtergrond aan het beeld kan worden toegevoegd.

Werken jullie met minimum aantal producten om te laten fotograferen?

Ja, we werken met een minimum aantal van vijf producten per keer. Zijn dit er minder, dan rekenen wij een extra toeslag van €50,-.

Kan ik de foto’s rechtenvrij gebruiken?

Ja, je kunt de foto’s rechtenvrij gebruiken. Dit is met uitzondering op de foto’s waarbij met modellen wordt gewerkt.

Kunnen de foto’s voor publicaties of drukwerk gebruikt worden?

Ja, dit is mogelijk. Doordat Studio LINKSHANDIG altijd fotografeert op de hoogste kwaliteit zijn de foto’s zeker geschikt voor publicaties of drukwerk. We willen wel graag van te voren weten of de foto’s alleen voor web worden gebruikt of ook voor publicatie.

Wat houdt 360 graden productfotografie in?

De naam zegt het al, 360 graden fotografie heeft de mogelijkheid het product volledig rondom te fotograferen. Dit betekent dat alle kanten van het product bekeken kunnen worden. Dit geeft klanten de mogelijkheid de ware beleving van het product te ervaren.

Wat gebeurt er als ik niet tevreden met de foto’s ben?

Wanneer je niet tevreden bent met de foto’s of de nabewerking, dan horen we dit graag. Vaak kunnen we nog veel aanpassingen doen aan de bewerking. Wij zullen er dan samen naar kijken en samen een oplossing zoeken zodat je wel tevreden bent.