Dit jaar is Studio LINKSHANDIG op 6 en 7 november aanwezig op de E-Commerce Xpo in Kortrijk in België. Wij verheugen ons hier enorm op!

Over E-commerce Xpo

In België is de omzet van de e-commerce markt 9 miljard euro. In België groeit de e-commerce markt erg hard. Het is zelfs de snelst groeiende e-commerce markt in Europa. De 4e editie van E-Commerce Xpo brengt de nieuwste oplossingen en toepassingen van e-commerce onder één dak. Er zijn meer dan 130 toonaangevende exposanten aanwezig op de beurs en Studio LINKSHANDIG is er daar één van. Vorig jaar waren er 2.400 bezoekers aanwezig en ook dit jaar wordt er een hoog aantal bezoekers verwacht.

10 minuten presentatie

Op het evenement Checklist in Utrecht heeft de eigenaresse van Studio LINKSHANDIG, Martine Dijkstra, eerder een presentatie gehouden over productfotografie, styling en online presentatie. Ook tijdens de E-Commerce Xpo in Kortrijk zal zij een presentatie geven waarin deze onderwerpen aan bod komen.

De voorbereiding

Een beurs vraagt toch om de nodige voorbereiding en daar is het team van Studio LINKSHANDIG erg druk mee. Zo worden er speciaal voor de Xpo jasjes gedrukt met het logo, komt er een nieuw webwinkel boekje om weg te geven en is er ook weer een mooie visual gemaakt voor de stand. Deze visual is hier onder te zien: