Van schoonmaken en opruimen tot aan voorbereidingen voor de fotoshoots en het terugsturen van pakketten naar klanten. Dit en nog veel meer doet Femke bij Studio LINKSHANDIG. Niet voor niets dat wij haar onze duizendpoot noemen.

Even voorstellen…

Sinds 1 juni is de 16-jarige Femke bij ons werkzaam. Twee dagen per week vult zij ons kantoor met haar vrolijke energie. Ze houdt van dansen en zingen (al is ze in de eerste van deze twee veel beter, volgens haarzelf) en doet dit al ruim 12 jaar. De tijd die na het werken, zingen en dansen nog overblijft besteedt ze aan haar VWO-opleiding, tennissen, koken en winkelen.

“Het leukste aan mijn bijbaantje bij Studio LINKSHANDIG vind ik dat het gevarieerd is, ik doe elke week wat anders. Ik heb tot nu toe nog geen een dag gehad die hetzelfde was. Elke keer leer ik weer meer, dat was bij mijn vorige bijbaantje als vakkenvuller wel anders 😉”

De buurt-app zorgde er voor dat ik deze baan heb gekregen

Martine woont in Badhoevedorp  en samen met de buren hebben zij net als vele andere straten ook een groepsapp met de straat. Zodra Martine het oproepje voor extra ondersteuning in de studio had uitgestuurd, kwam het enthousiaste antwoord van Femke al als reactie. Zij wilde graag langskomen voor dit leuke bijbaantje.  Van het één kwam het ander en binnen een week was het geregeld. Femke werd onze nieuwe aanwinst!

Waar staat Studio LINKSHANDIG volgens jou over vijf jaar?

Over deze vraag moet Femke even nadenken, want heel lang werkt ze nog niet bij ons. Maar toch komt ze al snel met het antwoord ‘Studio LINKSHANDIG gaat heel groot worden! Iedere week zie ik weer nieuwe spullen van nieuwe klanten en de opdrachten die ik mag voorbereider worden steeds groter’. Elke week komen er nieuwe klanten bij en oude klanten blijven terugkomen, een teken dat het steeds drukker wordt. Hier worden wij natuurlijk allemaal blij van, een tevreden klant is het meest fijne gevoel dat we kunnen krijgen als een fotoshoot klaar is.

‘Ik houd van variatie in mijn werk en dat krijg ik hier. Ik werk met leuke collega’s, er is een gezellige sfeer onderling en ik doe veel ervaring op. Daarbij heb ik ook nog eens interesse in fotografie en kleding, dus deze bijbaan is voor mij helemaal top.

Onhandig of juist behulpzaam?

Wat is jouw leukste moment bij Studio LINKSHANDIG? ‘Dat is denk ik gelijk het moment dat mijn onhandigheid naar boven kwam… Vier dozen op een kar en een drempel in het postkantoor, dat zorgde voor nogal wat gestuntel’. Femke kan zichzelf onhandig noemen, maar wij vinden van niet! Ze is onze topper die altijd overal mee wil helpen.

Studio Linkshandig onderscheidt zich met frisse en strakke fotografie. Nieuwsgierig geworden naar Studio Linkshandig? Neem vooral contact met ons op via mail of bel ons op 020-370 75 48, wij denken graag met je mee!