Fotostudio Amsterdam
Wij zijn de leukste fotostudio voor de echte productbeleving

Studio LINKSHANDIG is een fotostudio die graag met de klant meedenkt en komt met verfrissende ideeën. We zorgen voor de echte productbeleving waardoor producten nog beter tot hun recht komen. We zijn gespecialiseerd in productfotografie van mode- & lifestyle items voor webshops, agenten en diverse start up labels.

WIJ HOUDEN VAN MOOIE PRODUCTEN, JIJ OOK?

Een fotostudio die meedenkt in mogelijkheden

Studio LINKSHANDIG gelooft erin dat je samen altijd verder komt dan alleen. Heb jij een product wat niet helemaal binnen de kaders past of zit je bomvol ideeën hoe je producten het beste tot hun recht komen, maar lukt het niet helemaal met foograferen? Neem dan gerust contact met ons op, bijna alles is mogelijk!

Studio Linkshandig richt zich voornamelijk op de mode en lifestyle branche. We realiseren productfotografie voor webshops met een eigen kledinglabel, mooie tassen of de hipste accessoires. Door onze kijk op styling en ons oog voor detail maakt dat vele merken naar ons toekomen. We weten dat de kleur belangrijk is en dat je de materialen wilt voelen zoals in het echt. We houden hiermee dus ook rekening in onze foto’s.

Omdat wij weten hoe belangrijk de promotie van een product is hebben we verschillende diensten die we aanbieden. Hierin staat altijd het product centraal en proberen we samen met de klant het meeste eruit te halen. Bij Studio LINKSHANDIG kan je terecht voor:

Packshots Productfotografie

sfeerfotografie webshop lifestyle cosmetica make up accessoires

360 graden Productfotografie

Sfeer Productfotografie

sfeerfotografie webshop lifestyle cosmetica make up

Online Productpromotie

Animatie

Studio LINKSHANDIG is de gezelligste fotostudio in Amsterdam

Studio LINKSHANDIG helpt je graag om een totaalplaatje van je webshop te creëren door uniformiteit en kwaliteit voorop te stellen. Uniformiteit betekent niet dat het saai en eentonig wordt, maar helpt je juist herkenbaar en inspirerend te zijn voor je klanten. It’s all about branding!

Wij doen dit met een aantal specialisten met ieder hun eigen kracht en karakter:

Team Studio LINKSHANDIG

Martine  Dijkstra – Eigenaresse Studio LINKSHANDIG /  Fotograaf

Martine is het brein achter Studio LINKSHANDIG. In haar eentje begonnen en ondertussen een team van 5 meiden onder haar hoede. Haar enthousiasme wordt door de klanten overgenomen en die voelen zich snel ‘thuis’ in de studio. Daarnaast is Martine ook nog mama van een zoontje, dus altijd lekker druk bezig. Haar eigenwijsheid en doorzettings- vermogen houden ons scherp! Lees hier een blog over Martine

Kimberly Wouters – Product Fotograaf

Elke maandag, dinsdag en woensdag vult Kimberly het Studio LINKSHANDIG team aan. Ze is nog hard aan het studeren aan Akademie VOGUE en is met haar styling kennis een fantastische aanvulling op het team. Kimberly is een ‘pietje precies’ die niet snel tevreden is. Haar commerciële inslag helpt ons om nog verder te groeien en dan groeit Kimberly mee! Lees ook hier haar een blog over Kimberly.

Ons team is ondertussen gegroeid met Cynthia Kloosterman als onze Studio Manager, Laurie de Jong als Proces Manager en Fenne Quadevlieg & Nancy Gaorie als productfotografen. Binnenkort komt hier meer informatie over het hele team.