Onze werkwijze is duidelijk en simpel!

Studio LINKSHANDIG helpt door onze werkwijze duidelijk, simpel en flexibel te houden! Je wilt graag productfoto’s voor je webshop of website. Maar eigenlijk weet je niet waar je moet beginnen omdat er zoveel mogelijkheden zijn. Bij Studio LINKSHANDIG is er altijd een keuze en de prijzen zijn all-in. Kijk hieronder wat we aanbieden en wat bij jouw product of webshop past.

Welke productfotografie past bij jouw webshop?

Productfotografie kan niet zonder beeldbewerking

Het fotograferen van producten is één ding, maar de nabewerking is misschien nog wel veel belangrijker. Zonder nabewerking heb je namelijk nog geen goede productfoto. Bij Studio LINKSHANDIG zitten alle nabewerkingen bij de prijs is. Dit houdt in:

Alles vrijstaand gemaakt | Retoucheren waar nodig |  Foto’s in dezelfde afmetingen en resolutie | Webklaar aanleveren voor jouw website | Correctieronde na aanlevering van de foto’s

Weet je wat je wilt & de fotografie door ons laten doen, wat is de volgende stap?

Wanneer je weet welke fotografie je wilt voor jouw producten moet je nog paar keuzes maken. Hoe komen de producten naar Studio LINKSHANDIG, wil je het opsturen of langs brengen. Wil je zelf de styling doen of laat je dat ons doen. In overleg en met goede afspraken is er veel mogelijk bij ons.

Producten opsturen per post of koerier

Wanneer je je producten wilt opsturen naar de studio dan kan dat. We nemen telefonisch of per e-mail goed door waar de wensen liggen met betrekking tot de fotografie en styling. Daarna fotograferen wij de producten. Zodra de producten gefotografeerd zijn en de foto’s goedgekeurd, sturen we de producten weer retour.

Je kan de producten opsturen met PostNL naar Postbus 69123 – 1060 CD AMSTERDAM. Wanneer je een koerier of andere pakkettenbezorger inhuurt dan moet je het sturen naar Kon. Wilhelminaplein 13 – Toren 1, verdieping 13 showroom 9 – 1062 HH AMSTERDAM

Producten zelf langs brengen bij ons.

Wanneer je ervoor kiest om de producten zelf lang te brengen, dan nemen we persoonlijk door waar de wensen liggen met betrekking tot de fotografie en styling. Daarna fotograferen wij de producten gelijk zodat de producten niet te lang in de studio blijven. Zodra de producten gefotografeerd zijn en de foto’s goedgekeurd, kan je de producten weer ophalen

Producten zelf in de studio stylen of door ons laten doen

Wil je de styling van je producten zelf doen dan fotograferen wij de producten in de studio en kan je erbij blijven voor de styling. Je neemt dan de producten ook gelijk weer mee terug nadat we klaar zijn met de fotografie. Wil je de styling aan ons overlaten dan fotograferen wij de producten in de studio en stylen wij ze ook. Wanneer de producten gefotografeerd zijn kan je producten weer komen ophalen na goedkeuring van de foto’s. Wel zo snel en makkelijk.