Styling en sfeer, daar zorgt Kimberly wel voor. Bij product- en sfeerfotografie is oog voor detail belangrijk. Dit zorgt er namelijk voor dat iedere foto een eigen identiteit krijgt en past bij het bedrijf waarvoor de foto’s gemaakt worden. Iedere dag is anders, maar Kimberly streeft altijd naar het perfecte plaatje.

Even voorstellen…

Dé grootste sneaker-fan, zo kan Kimberly ook wel genoemd worden. Deze 21-jarige Amsterdamse meid heeft iedere maand, als het niet iedere week is, wel weer een nieuw paar sneakers. Zelfs speciale beurzen struint ze hiervoor af, in binnen- en buitenland, want haar tweede liefde ligt toch wel bij het maken van bijzondere stedentrips.

Van een bijbaantje als babysitter en student ‘allround styling’, naar dé online productspecialist van Studio Linkshandig.

Een aantal jaren geleden paste Kimberly regelmatig op het zoontje van Martine. Na een avondje oppassen vroeg Martine, of Kimberly misschien iemand kende die stage zou willen lopen bij Studio Linkshandig. En of zij iemand kende, want Kimberly antwoordde met ‘Ja, ik! Na het afronden van haar studie is er een korte onderbreking geweest, maar gelukkig is Kimberly al weer anderhalf jaar terug.

“Met het hele team streven we naar de mooiste product- en sfeerfoto’s. Wij zijn samen verantwoordelijk voor het fotograferen en de nabewerking van de producten. Soms vind ik het nog steeds vreemd om mijzelf fotografe te noemen, ik vind mijzelf meer een styliste die kennis heeft van fotografie.” 

‘Over vijf jaar hebben Manon en ik onze eigen verdieping.’

De klanten, de grootte van de opdrachten en het aantal collega’s blijven maar groeien bij Studio Linkshandig. “Ik weet zeker dat de studio over vijf jaar nog groter is. Dan hebben mijn collega Manon en ik een eigen verdieping nodig, omdat we dan zo veel mensen onder ons hebben werken! Haha, nee hoor. Wat ik wel zeker weet, is dat ik hier nog genoeg ga bijleren en dat we samen Studio Linkshandig gaan laten groeien.

Persoonlijk, kritisch en perfectionistisch

Deze drie woorden komen bij Kimberly als eerste naar boven, als we vragen waar ze aan denkt bij Studio Linkshandig. Doordat het niet een hele grote studio is, is er veel klantcontact. Klanten komen vaak langs om de spullen te brengen, die gefotografeerd moeten worden. Altijd wordt er een kopje koffie of thee aangeboden en maken we een praatje. “Soms met de camera in de hand, want het werk moet natuurlijk wel af” lacht Kimberly.

Alle foto’s die gemaakt worden, worden beoordeeld door meerdere collega’s. “Iedereen ziet weer wat anders en zo helpen wel elkaar. We zijn kritisch, maar ook perfectionistisch”.

Studio Linkshandig onderscheidt zich met frisse en strakke fotografie. Nieuwsgierig geworden naar Studio Linkshandig? Neem vooral contact met ons op via mail of bel ons op 020-370 75 48, wij denken graag met je mee!