‘Behind the scenes’ bij Studio Linkshandig. De plek waar je terecht kan voor al jouw productfoto’s. Van webshop tot promotie foto’s. ”You name it they make it happen!” Een product tot leven brengen op de foto, dat is de kracht van Studio Linkshandig. Vandaag in de picture: Martine Dijkstra, het brein achter dit concept. Nieuwsgierig? Leer haar kennen in dit blog!

Even voorstellen…

Martine, een tikje eigenwijs en een echte doorzetter. Met haar drie meiden vormt ze het team achter Studio Linkshandig. Opgeleid in de communicatie maar toch besloten haar passie achter na te gaan. ”A dream came true” toen ze aan de slag kon in haar eigen productfotografie studio. Mode, lifestyle en fotografie geven het ‘feel good’ gevoel en vormen de branche waar Studio Linkshandig zich op richt.

Van kleine studio naar het perfecte plaatje

Studio Linkshandig is begonnen in een kleine studio in Amsterdam zuid en is sinds 1 oktober 2016 gevestigd in het World Fashion Center in Amsterdam. Een top locatie voor een specialist met een passie voor mode en lifestyle. En een inspiratiebron van creativiteit, mode en mooie merken. Online product presentatie is de specialisatie van Studio Linkshandig. Op zoek naar het perfecte plaatje van die mooie tas? Of die nieuwste hipste accessoire? Precies die mooie kleur leer overbrengen, of de zachte stof zoals je deze in real life kan voelen? Daar weet Martine wel raad mee!

New start, new chances

Martine is zelf ontzettend geïnteresseerd in marketing. Zo is zij recent gestart met een opleiding Marketing NIMA A en wil hierna NIMA B Digital Marketing gaan doen. De reden hiervoor is dat zij haar eigen marketing inzet wil verbeteren, maar ook haar klanten de beste service en adviezen wil bieden. ‘’Maar waarom de marketing uitbesteden als je er zelf voor leert?’’ Studio Linkshandig zit nog vol op in de groei. De beste service naar de klant en het perfecte plaatje hebben momenteel meer prioriteit en haar volle aandacht nodig. Op dit moment is er dus geen ruimte om de marketing intern te doen. Daarom is nu de hulp van LindenIT ingeschakeld om alles goed en professioneel uit te rollen.

Doe mee en win!

Ook vindt Martine de mening van haar lezer belangrijk. Wat vind jij leuk om te lezen? Waar wil jij dat wij over schrijven? Let us know! Ga samen met Studio Linkshandig aan de slag voor een leuke content opzet. Wie weet win je hiermee wel een proefabonnement op de Webwinkel Checklist!