Productfotografie voor je webshop hoeft niet duur te zijn,
wat zijn de prijzen en mogelijkheden?

Onze prijzen zijn inclusief bewerking en berekend per foto, niet zo moeilijk dus

Wat anderen doen met de prijzen weten we niet, maar wij houden het graag simpel, makkelijk en betaalbaar voor iedereen. Studio LINKSHANDIG hanteert één prijs en daar zit alles al bij in:

  • Vrijstaand maken
  • Webklaar aanleveren voor jouw website
  • Alles in dezelfde afmetingen en resolutie
  • Hoge resolutie bestanden voor publiciteit
  • Kleurcorrecties
  • Retoucheren waar nodig
  • Barcodes of artikelcodes als bestandsnaam
  • Correctieronde na aanlevering van de foto’s

Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan weet je waar je aan toe bent

Wj houden van simpele prijzen, alleen de prijzen voor productfotografie zijn niet heel simpel te bepalen. De prijzen hangen erg af van de soort producten, de hoeveelheid per shoot en welke soort fotografie voor jouw product geschikt is. Daarom presenteren we hier geen lijstje met prijzen maar leggen we je de mogelijkheden uit en maken we graag een offerte op maat. Om je wel een indicatie te geven en te laten zien dat het ook voor jou niet duur hoeft te zijn: productfotografie ligt tussen de 8 en 15 euro per foto en sfeerfotografie tussen de 20 en 60 euro per foto. Meer informatie over de mogelijkheden lees je hieronder.

Vraag direct een offerte aan

Of bel ons:

020 - 370 75 48

Mogelijkheden voor Productfotografie

De prijzen voor productfotografie zijn altijd per foto. We kunnen kortingen geven wanneer je meerdere producten tegelijk laat fotograferen of regelmatig terugkomt. Prijzen liggen tussen 8 en 15 euro.

Platte Packshots

platte packshot_1De producten komen door platte packshot fotografie helemaal tot hun recht en alles kan goed bekeken worden. Deze fotografie wordt veel gebruikt voor kinderkleding of kleinere life style items.

Invisible Techniek

invisible_1De producten, vaak kleding, krijgen een 3D effect waardoor het lijkt alsof ze echt gedragen worden. We hebben voor deze techniek twee foto’s nodig per product omdat we vaak fotograferen op een paspop of mannequin.

Staande Packshots

packshot_1De producten worden op deze manier van voren gefotografeerd en worden van hun mooiste kant op de foto gezet. Zo kan je het product goed bekijken en eventueel de achterkant exact hetzelfde maken.

Familiefotografie

familie_1Het is altijd erg handig om meerdere producten van dezelfde lijn, soort of collectie op 1 foto te laten zien. Deze worden dan alles een familie bij elkaar gezet waardoor je een mooi totaalbeeld krijgt.

Vraag direct een offerte aan

Of bel ons:

020 - 370 75 48

Mogelijkheden voor Sfeerfotografie

De prijzen voor sfeertfotografie zijn altijd per foto. We kunnen kortingen geven wanneer je meerdere producten tegelijk laat fotograferen of regelmatig terugkomt. Prijzen liggen tussen 20 en 60 euro met een minimum afname van 5 stuks tegelijkertijd.

Sfeergroepjes

stylfoto's categorie 1_1Om de eigen producten meer beleving mee te geven kan je ze op een leuke manier stylen. Bijvoorbeeld door de producten te stapelen of op een creatieve manier meerdere kleuren of materialen bij elkaar te plaatsten zodat het beeld wordt dat hebberigheid maakt.

Sfeerbeleving

stylfoto's categorie 3_1Wanneer je jouw producten laat fotograferen in een setting met propmaterialen en een mooie achtergrond wordt het gevoel optimaal. Een echte setopbouw zorgt voor de optimale beleving en hebberigheid van de bezoeker.

Shop the Look

stylfoto's categorie 2_1Door meerdere items te presenteren bij elkaar ziet de bezoeker ook je andere producten. Bijvoorbeeld met een shop de look foto zodat de bezoeker alles wil wat er op de foto staat. Of door propmaterialen te gebruiken laat je de sfeer van je product nog beter zien.

Wist je dat…?

Vraag direct een offerte aan

Of bel ons:

020 - 370 75 48