Waarschijnlijk hebben jullie het al wel eerder gemerkt, bij Studio LINKSHANDIG houden wij van sfeerfotografie opdrachten. Met soms hele kleine details en de andere keer juist weer grote bijzondere voorwerpen is het iedere keer weer een uitdaging. Maar gelukkig altijd een eindresultaat waar wij en de klant trots op zijn.

Waarom is sfeerfotografie juist voor jou als webshophouder of merk nu zo belangrijk?

Met sfeerfotografie kan jij je onderscheiden van concurrenten. Door mooie en goede sfeerfoto’s neer te zetten, creëer je een gevoel. Dit gevoel zorgt voor een verbinding tussen consument en product. Maar wat is er nu allemaal mogelijk met sfeerfotografie? Eigenlijk alles. Een close-up met oog voor detail, een overzichtsfoto, bij jou op locatie, juist bij ons in de studio of ergens anders. Ook kun je er voor kiezen om modellen of props in te zetten óf juist niet. Overal en van alle soorten producten kunnen wij sfeerfoto’s maken, maar het belangrijkste is dat het bij jouw merk of bedrijf past.

‘Liefde op het eerste gezicht’

Dat is het gevoel dat moet ontstaan zodra iemand een sfeerfoto voor de eerste keer ziet. Het klinkt zo logisch, maar veel bedrijven doen hier nog niets mee. Etenswaar, wellness, meubels (binnen & buiten), speelgoed, kleding het kan met alle soorten producten. De sfeerfoto geeft het gevoel dat iets bij jouw past, een stoel die in een huiskamer staat, een shirtje die perfect matcht met een spijkerbroek, een gedekte tafel met heerlijk hapjes of drankjes die jij eigenlijk vanavond al op jouw tafel wil hebben staan. Dat klinkt toch allemaal veel aantrekkelijker dan een simpele productfoto met witte achtergrond.

Ook al zijn we zelf consument én ondernemer, vaak handelen we als ondernemer niet hoe wij als consument overtuigd raken. Vraag jezelf eens af als je kritisch naar jouw eigen product kijkt, is enkel die productfoto voldoende om jou te overtuigen tot koop? Of biedt een sfeerfoto die toevoeging waardoor meerdere klanten sneller tot aankoop overgaan?

Studio LINKSHANDIG helpt jou met het maken van de juiste keuze

Sfeerfotografie is één woord voor iets dat eigenlijk niet in één woord te omschrijven is. Dit omdat er zoveel variatiemogelijkheden zijn. Het ene idee kan voor jou perfect zijn, maar voor de buurman verschrikkelijk. Daarom vinden wij het belangrijk om samen goed te overleggen, wat jouw idee is van de perfecte sfeer voor jouw producten. Samen met ons én indien gewenst een styliste, zullen we het complete plaatje voor jou uitwerken. Je ontvangt alle beelden in hoge resolutie, zodat je deze voor alle doeleinden kunt gebruiken.