Sommigen weten het al en anderen nog niet maar helaas is het onmogelijk iedereen persoonlijk te bellen en te spreken. Maar we gaan toch echt stoppen. Vanaf het begin is Studio LINKSHANDIG een fotostudio geweest met veel persoonlijkheid en veel service waar ik met veel plezier en energie aan gewerkt heb. We zijn een bekende naam geworden in e-commerce en hebben fantastische klanten waarvoor we prachtige beelden maken. Maar ik ben toe aan een nieuwe uitdaging, andere dingen leren en me verdiepen in nieuwe kansen. Daarom heb ik besloten om te stoppen met Studio LINKSHANDIG.

Per 1 juli sluit onze deur

Per 1 juli sluit onze deur maar tot die tijd draaien we nog gewoon door en kunnen we nog opdrachten aannemen en is iedereen nog lekker creatief bezig in de fotostudio. Dus wanneer we nog iets voor jullie kunnen doen, heel graag en we zijn natuurlijk nog gewoon te bereiken voor vragen. 

Vrijdagmiddag 28 juni houden we een afscheidsborrel vanaf 16 uur in de studio

Om iedereen nog dag te kunnen zeggen en deze tijd af te kunnen sluiten zou ik het leuk vinden jullie daar nog te zien. Nogmaals, sorry,  maar ik bedank iedereen voor de mooie tijd, de goede gesprekken en het fijne contact. Ik ben te vinden op Linkedin, waar ik graag een connectie met jullie behoud!

Nieuwe start met Blackboxes

Als een echte ondernemer kan ik niet stil zitten en zal ik na de afronding van Studio LINKSHANDIG verder gaan onder de naam Blackboxes. Door mijn ervaring afgelopen 10 jaar in e-commerce, fashion, sales & marketing kan ik als freelancer hiermee andere bedrijven gaan helpen! Meer informatie kan je vinden op www.blackboxes.nl

Graag tot de 28 juni en anders misschien anders…..