Studio LINKSHANDIG groeit, we krijgen steeds meer, grotere en bijzondere klanten erbij. Als we terugkijken op de afgelopen jaren dan durven wij ook te zeggen, dat de kwaliteit en service verbeterd is. Al dachten we een paar jaar geleden dat het niet nog beter kon. Maar we hebben weer een mijlpaal bereikt. We hebben de controle van Thuiswinkel.org doorstaan en mogen onszelf businesspartner noemen.

Wat zijn de voordelen van een partnership met Thuiswinkel.org

Dankzij deze businesspartner overeenkomst, hebben wij aangetoond dat Studio LINKSHANDIG een betrouwbare partner is die staat voor een sterke en gezonde e-commerce branche. De groep businesspartners is een select gezelschap van 150 ondernemers en wij vinden het dan ook zeker een eer dat wij hier nu al bij mogen horen. Iedere businesspartner heeft een eigen overeenkomst, die openbaar is. Hieraan weet jij of de desbetreffende organisatie ook echt een partner is. Wil je die van ons bekijken? Klik hier.

Wat is het voordeel voor jou, dat wij businesspartner zijn?

Als eerste is het een stukje betrouwbaarheid. Thuiswinkel.org staat voor het behartigen van belangen en om businesspartner te mogen blijven, moeten wij hier altijd aan voldoen. Daarnaast vergroot deze partnership ons netwerk en kunnen wij jou helpen om betrouwbare oplossingen te vinden. Indien een totaaloplossing (waarvan een onderdeel productfotografie is) niet geheel door ons gedaan kan worden, hebben wij een legio aan betrouwbare connecties. Zo kunnen wij bijvoorbeeld gezamenlijk een marketingactie opzetten, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden natuurlijk.

Heb jij een leuk idee en denk je dat wij samen de juiste oplossing kunnen bedenken? Dan mag je altijd even bellen of mailen naar de studio. Wij houden van nieuwe uitdagingen.

Overige partnerships

Naast een partnership met Thuiswinkel.org zijn wij ook een partnership met CCV Webshop aangegaan. Heb jij toevallig al een CCV Webshop, dan kun je ons nu al vast vragen wat de mogelijkheden zijn. Maar ook hier zullen wij zeer binnenkort meer over vertellen, want makkelijker productfoto’s uploaden kan bijna niet.