Vanaf 1 juli gaan wij dan echt onze deuren sluiten, maar studio LINKSHANDIG klanten kunnen na 1 juli terecht bij Kimberly en Tessa. Nu nog fotografen bij Studio LINKSHANDIG maar straks gaan zij mooie foto’s maken bij Clicks. Zij maken Productfoto’s, Creatieve content foto’s en doen Sfeerfotografie vanuit hun fotostudio in Amsterdam of op lokatie. Eigenaren Kimberly en Tessa weten als geen ander hoe de klanten van Studio LINKSHANDIG de fotografie graag willen qua styling, fotografie en aanleverspecificaties. Een mooie overstap naar een nieuwe toekomst dus!

Over Kimberly

Hi! Ik ben Kimberly, 23 jaar oud, geboren en getogen in Amsterdam. Tessa en ik hebben elkaar leren kennen in onze tijd bij Studio LINKSHANDIG. Vanuit daar zijn wij doorgegroeid naar twee business women in spe. Juist omdat wij elkaar zo goed aanvullen op elk vlak en we jullie feilloos kunnen bedienen op het gebied van fotografie, styling en make-up and hair zijn we het perfecte duo. Na mijn opleiding tot interieur adviseur ben ik begonnen bij een fotostudio. Hier heb ik mijzelf, naast een volgende opleiding tot allround stylist, kunnen doorontwikkelen tot waar ik nu sta. Een ietswat perfectionistische doorzetter die weet wat de markt doet en waar ze het over heeft! 

Over Tessa

Hi! Ik ben Tessa, 21 jaar en woon in de buurt van Amsterdam. Clicks is een creatieve studio voor online content, productfotografie en sfeer fotografie. We combineren fotografie, styling, hair en make up. Dit is  onze kracht dat dit allemaal onder 1 dak geregeld kan worden. Ik heb een fashion styling diploma en heb mijn hair en make up diploma’s gehaald op de hoogst aangeschreven school van Nederland; House of Orange. Kim en ik kennen elkaar via Studio Linkshandig waar wij als fotografen samenwerkten. Kim en ik kunnen goed samenwerken en hebben dezelfde smaak.

Mochten jullie contact willen met Kimberly, Tessa of CLICKS? Neem dan een kijkje op de website: www.clicksbefored.com of stuur een mailtje naar info@clicksbeforded.com.

Uiteraard bij vragen kunnen jullie Studio LINKSHANDIG nog bereiken tot 1 juli!