De feestdagen komen er weer aan! Dat zorgt voor een extra boost in de omzet voor de online winkeliers. Acties en/of pakket aanbiedingen vliegen vaak de virtuele deuren uit. Speciaal voor deze feestdagen hebben wij de mogelijkheid om themafotografie toe te passen. De producten worden weergegeven in de sfeer van de feestdag met de daarbij behorende items. Denk bijvoorbeeld aan kersttakken met Kerstmis of hartjes voor Valentijnsdag.

Omdat acties vaak ver van te voren bedacht worden en worden ingekocht is het niet geheel ongebruikelijk dat themafoto’s voor kerst al in de zomer geschoten worden. Hierin zijn wij bij Studio Linkshandig erg flexibel. Het hele jaar door kunnen wij voor elk gewenst thema foto’s maken.

Themafoto’s hoeven niet altijd gekoppeld te worden aan een actie maar zijn ook een leuke marketing tool om het product en/of het merk onder de aandacht te brengen in de nieuwsbrief of op social media.

Alle aankomende feestdagen;

Halloween 31 oktober

Sint Maarten 11 november

Blackfriday 24 november

Sinterklaas 5 december

Kerst 25 & 26 december

Nieuwjaarsdag 1 januari

Valentijnsdag 14 februari

Carnaval 11,12,13 februari

Pasen 1 april

Koningsdag 27 april

Moederdag 13 mei

Vaderdag 17 juni

Dierendag 4 oktober

Meer weten over de mogelijkheden van themafotografie?

Wil jij ook mooie beelden die verhalen vertellen over jouw producten? Dat kan! Neem contact met ons op en wij zullen samen met jou een mooi verhaal bedenken om vast te leggen op beeld.